среда, октомври 4, 2023

Селебрити

ЗанимливостиСелебрити

Чекам дете од Нејмар – Бруна Бјанкарди

Нејмар и неговата девојка Бруна Бјанкарди чекаат дете. Но, тука се поставува прашањето која е таа Бруна Бјанкарди. Славниот пар

Read More