сабота, декември 9, 2023

Холивуд

Дом и ДизајнЕнтериер

Апартманот на Ава Гарднер

Легендарната американска актерка Ава Гарднер до својата смрт живеела во Лондон, во ексклузивниот и престижен кварт Најтсбриџ. Петособниот апартман, кој

Read More