понеделник, април 22, 2024
Дом и ДизајнЕнтериер

10 мали скриени решенија за поголем простор во вашиот дом

Секојдневно се бориме да најдеме простор за да ги складираме сите работи во нашиот дом. Бараме начин да најдеме оптимален простор …

Ако и вие имате ваков проблем, екипата на Good Home Desing ви нуди 10 интересни решенија за вашиот дом. Овие решенија, не се некоја научна фантастика или некој скапи трендови кои ќе ве чинат многу пари. Ви нудат идеја, како на пример, лизгачка фиока во бањата за да ги складирате работите кои ви се неопходни. Доколку сте малку повеќе храбри ви предлагаат да поставите фиоки на скалите, многу ќе ви бидат од корист. Погледнете ги идеите, а на вас останува дали ќе ги примените.

Сподели!