понеделник, април 22, 2024
Занимливости

Запознајте го Pipe Guy

Pipe Guy е мултиинструменталист од Аделаида, Австралија, најпознат по свирење на својот домашно изработен инструмент од PVC цевки, што тој го свири со пар апостолки.

Неговата музика е опишана како акустична верзија на современата електронска денс музика. Неговите најголеми влијанија се Blue Man Group и Amon Tobin.

Вообичаено може да го најдете како ги забавува луѓето во Rundle Mall во текот на неделата или по улицата Хиндли во ноќниот живот за време на викендите. Pipe guy никогаш во својот живот не бил водоводџија – не прашувајте го за тоа. Тој свири на концерти, фестивали, коорпоративни настани, активности и забави.

Pipe Guy
Pipe Guy
Pipe Guy
Pipe Guy
Pipe Guy
Pipe Guy
Pipe Guy
Pipe Guy
Pipe Guy
Pipe Guy
Pipe Guy
Pipe Guy
Pipe Guy
Pipe Guy
Pipe Guy
Pipe Guy
Pipe Guy
Pipe Guy
Pipe Guy
Pipe Guy
Pipe Guy
Pipe Guy
Pipe Guy
Pipe Guy
Pipe Guy
Pipe Guy
Pipe Guy
Pipe Guy
Pipe Guy
Pipe Guy
Pipe Guy
Pipe Guy
Pipe Guy
Pipe Guy
Pipe Guy
Pipe Guy
Pipe Guy
Pipe Guy
Pipe Guy
Pipe Guy

Доколку ве интересира неговиот стил и сакате да го ангажирате за некој настан или забава, испратете му порака на Фејсбук https://facebook.com/pip3guy или контактирајте со него на тел. 0420 763 822.

Сподели!