сабота, март 2, 2024
Дом и ДизајнЕнтериерФото

Стилски и Уметнички апартман во Сао Паоло

Ви претставуваме еден Стилски и Уметнички апартман во Сао Паоло, Бразил. Провокативниот ентериер е дело на бразилското студио Lovisaro Architecture + Design.

Овој апартман може да се пофали со модерениот и стилски ентериер, дизајниран специјално за млад брачен пар кој често сака да има гости и една од желбите на оваа брачна двојка била, да има многу светлина и простор.

Уметнички апартман во Сао Паоло

Уметнички апартман во Сао Паоло

Уметнички апартман во Сао Паоло

Уметнички апартман во Сао Паоло

Уметнички апартман во Сао Паоло

Уметнички апартман во Сао Паоло

Уметнички апартман во Сао Паоло

Уметнички апартман во Сао Паоло

Уметнички апартман во Сао Паоло

Уметнички апартман во Сао Паоло

Уметнички апартман во Сао Паоло

Уметнички апартман во Сао Паоло

Уметнички апартман во Сао Паоло

Уметнички апартман во Сао Паоло

Уметнички апартман во Сао Паоло

Уметнички апартман во Сао Паоло

Уметнички апартман во Сао Паоло

Уметнички апартман во Сао Паоло

Уметнички апартман во Сао Паоло

Уметнички апартман во Сао Паоло

Уметнички апартман во Сао Паоло

Уметнички апартман во Сао Паоло

Уметнички апартман во Сао Паоло

Уметнички апартман во Сао Паоло

Уметнички апартман во Сао Паоло

Уметнички апартман во Сао Паоло

Како резултат на заедничките напори на дизајнерите и сопствениците се создал уникатен уметнички ентериер!

Сподели!