сабота, март 2, 2024
Дом и ДизајнЕнтериерФото

Скандинавски Дуплекс во Гетеборг

Усогласена атмосфера и едноставен внатрешен дизајн е отркиен во овој скандинавски дуплекс кој дава инспирација и идеја за уредување на домот.

Местото располага со вкупна површина од 104 метри квадратни за живеење и се состои од три соби и кујна. Се наоѓа во шармантна стара зграда во област во Гетеборг. Станот доаѓа со незаменлив поглед на градот и пристаништето. Пристапот до великодушно големата тераса со поглед на покривите и висината на таванот од нешто повеќе од четири метри дава многу природна светлина.

Скандинавски Дуплекс во Гетеборг

Скандинавски Дуплекс во Гетеборг

Скандинавски Дуплекс во Гетеборг

Скандинавски Дуплекс во Гетеборг

Скандинавски Дуплекс во Гетеборг

Скандинавски Дуплекс во Гетеборг

Скандинавски Дуплекс во Гетеборг

Скандинавски Дуплекс во Гетеборг

Скандинавски Дуплекс во Гетеборг

Скандинавски Дуплекс во Гетеборг

Скандинавски Дуплекс во Гетеборг

Скандинавски Дуплекс во Гетеборг

Скандинавски Дуплекс во Гетеборг

Скандинавски Дуплекс во Гетеборг

Скандинавски Дуплекс во Гетеборг

Скандинавски Дуплекс во Гетеборг

На првото ниво има површина од 79 квадратни метри и располага со кујна и дневна соба со отворен план за повикувачка спална соба и бања. На повисокото ниво се и спалната соба и гардероберот, со површина од 25 квадратни метри. Дуплексот е сместен во социјалното јадро кое дава топлина и инспирација за живот.

Ѕидовите се обоени бело, паркетот со боја на даб, а тука се и шармантните отвори и светларникот. Малата маса за појадок покрај прозорец им овозможува на жителите во овој дом да се релаксираат и да уживаат во погледот на пристаништето. Уживајте во чувството на смиреност на ова место со кое зрачи овој шведски дом!

Сподели!