сабота, март 2, 2024
ЕнтериерФото

Креативни и необични полици за книги

И покрај развојот на модерната технологија и појавата на е-книги, старите добри „традиционални“ книги кои може да се држат во рака и да се прочитаат „физички“ листајки ги нивните страници, да се почувствува нивниот мирис, сеуште го имаат својот шарм и неможе ништо да ги замени.

Креативни полици за книги

Овие креативни полици се совршено место каде што ќе можете да ја сместите вашата колекција на мало литературно богатство, а во прилог на нивната практичност тие се одликуваат со нивниот необичен дизајн.

Креативни полици за книги

Нема ништо лошо во обичните и едноставните полици за книги, но ако сте љубител на книгата и сакате малку поинаков и покреативен стил, кој ќе му даде шарм на вашиот простор за живеење, тогаш сигурно ќе ви се допадне некоја од следниве идеи за креативни решенија.

Креативни полици за книги

Креативни полици за книги

Креативни полици за книги

Креативни полици за книги

Креативни полици за книги

Креативни полици за книги

Креативни полици за книги

Креативни полици за книги

Креативни полици за книги

Креативни полици за книги

Креативни полици за книги

Креативни полици за книги

Креативни полици за книги

Креативни полици за книги

Креативни полици за книги

Креативни полици за книги

Креативни полици за книги

Креативни полици за книги

Креативни полици за книги

Креативни полици за книги

Креативни полици за книги

Креативни полици за книги

Креативни полици за книги

Креативни полици за книги

Креативни полици за книги

Креативни полици за книги

Креативни полици за книги

Креативни полици за книги

Креативни полици за книги

Креативни полици за книги

Креативни полици за книги

Креативни полици за книги

Креативни полици за книги

Креативни полици за книги

Креативни полици за книги

Креативни полици за книги

Креативни полици за книги

Креативни полици за книги

Креативни полици за книги

Сподели!