Запознајте го 53 годишниот тетовиран бодибилдер од Холандија

Хуан Рекерс е 53-годишен холандски бодибилдер и спортист.

билдер

На прв поглед овој извонреден човек може да изгледа како сериозна личност, но Хуан Рекерс има нежно срце и прави многу добри дела, дава бесплатни фитнес часови на менталнно болни лица.

билдер

Хуан вели: “Кога ќе остарите, вашето тело ќе се промени, намалувањето на тестостеронот и зголемувањето на естрогенот го оштетува вашето тело! Помалку енергија, поголем стомак, помалку страст за секс и многу други работи.
Поради тоа редовно вежбам и со фитнесот ја одржувам рамнотежата во телото и умот, тоа е совршена за мене со тоа ги контролирам моите ментални нарушувања“

билдер

билдер

Сподели го ова преку:
  • 19
  •  
  •  
  •  
error: Содржината е заклучена!
Inline
Readme.mk
Inline
Readme.mk