За подобар оргазам лубрикант со канабис

Започна производтво на лубрикант со канабис за подобар женски оргазам.

лубрикант марихуана

Бидејќи марихуаната е легализирана во Калифорнија, луѓето се обидуваат да најдат нови начини да ја применат. Најновиот тренд е лубрикант базиран на канабис кој наводно го зголемува сексуалното задоволство кај жените, но без ефект на “напушеност”.

лубрикант марихуана

Foria од Калифорнија е производител на ова масло засновано на канабис, што им овозможува на жените поинтензивен оргазам за време на сексуалниот однос. Foria се надева дека ќе може да покаже, дека марихуаната ќе може да се користи и за други намени освен за најчестите.

“Кога го опишувам ова искуство на луѓето, им велам дека е како да имате оргазам директно од душата”, вели задоволен клиент на маслото на Foria. “Тоа чувство беше подлабоко и целото мое тело ми беше преплавено”.

лубрикант марихуана

Но, ова не е единствениот ефект на оваа необична крема. Имено, таа исто така помага при менструална болка.

Сподели го ова преку:
  • 28
  •  
  •  
  •  
error: Содржината е заклучена!
Inline
Readme.mk
Inline
Readme.mk