Пријатели започнале да организираат оргии

Они се пријатели, едно машко и две девојки, организираат оргии и работата им цвета.

оргии

Овие пријатели, сега се деловни партнери, станува збор за Томас, Фелисити и Ники од Сиднеј. Нивните сексуални оргии имаат наслов „Sensual Erotica’ и ги посетуваат најмалку 20 лица.

Sensual Erotic се свесни оргии дизајнирани да им дадат на учесниците моќ да го одредат степенот на слобода и да ги изразат своите желби во безбедна средина. “Се работи за истражување на различни начини на интимност”, објаснува Томас, кој секогаш се плашел дека во очите на својата девојка дека не е доволно добар во споредба со другите мажи, а оргијата му помогнала да ја истражи својата сексуалност.

Томас и неговата девоја сега имаат одлична врска.

Оргиите се одржуваат на тајни локации во близина на Сиднеј, секој знае што е тоа и доброволно доаѓа, а забавата може да потрае и неколку часа.

Ники претходно била на слични забави , но не и се допаднало тоа што  секогаш на тие забави имало многу алкохол и дроги и не и било убаво.

“Ниту луѓето ни местата не беа чисти или безбедни, ми требаше место каде ќе се чувствувам пријатно”, рече таа.

Со нејзиното момче почнаа да организираат оргии, а на првата забава имало 17 лица. Тие тука ја запозналесо Фелисити, која им рекла дека “го нашла своето племе”.

Тие брзо се организираа да работат и станаа блиски пријатели.

Во неделата организираат до 5 забави. Влезницата за секс чини 60 долари за слободни девојки, 110 долари заедничка карта за парови, слободни мажи не се дозволени на забавите. Алкохол и дрога се забранети на забавите и се разбира секој мора да носи кондом.

Сподели го ова преку:
  • 41
  •  
  •  
  •  
error: Содржината е заклучена!
Inline
Readme.mk
Inline
Readme.mk