PornHub продуцира музика од играчки за возрасни 18+

Креативноста на Pornhub се повеќе изненадува.

Perlita и Pornhub Toys снимија интересен спот, но исто така продуцираа и песна составена само од звуците на секс играчките. Гитари од вибратори се нешто сосема ново и лудо. Ако сте возрасни и претплатени на YouTube погледнете го ова интересно видео!

Сподели го ова преку:
  • 38
  •  
  •  
  •  
error: Содржината е заклучена!
Inline
Readme.mk
Inline
Readme.mk