Која е најпопуларната секс поза во светот

Според последните истражувања, ова е најпопуларната секс поза во светот.

секс поза

Сите имаме различни пози кои ни се омилени, имаме свои фантазии и места каде би сакале да водиме љубов. Но, која е омилена поза на повеќето луѓе во светот? Поради таа причина, направено е истражување, која секс поза е омилена кај луѓето? И, погодете, мисионерската поза не е број еден.

секс поза

DrEd, истражувала повеќе од 2000 луѓе, од Европа и САД и најчест одговор кој добиле, која им е омилена поза била кучешка или doggy style, дури  35.1% од испитаниците гласале за оваа поза, мажите одговориле дека за нив тоа значело добар секс и добар поглед. На второ место се наоѓа мисионерската поза, а на трето место е каубојка. А, на последно место се наоѓа, секс на маса.

Сподели го ова преку:
  • 11
  •  
  •  
  •  
error: Содржината е заклучена!
Inline
Readme.mk
Inline
Readme.mk