Смокинг во градскиот метеж

Кога се работи за Смокинг, облекувањето е брзо и едноставно. Па затоа, понекогаш се одлучуваме за „Класика“ и сакаме за кратко време да изгледаме убаво, елегантно и префинето, а воедно да бидеме тренди во градскиот метеж.

Но, одлуката, каков Смокинг да одбереме во овие есенски услови е понекогаш тешка, токму затоа решивме да помогнеме при изборот за купување или облекување Смокинг кој би одговарал за прошетка низ градските улуци.

Погледнете ги овие неколку примери, одберете го вашиот омилен Смокинг и бидете совршени во женските очи!

Машки одела - Есен 2017

Машки одела - Есен 2017

Машки одела - Есен 2017

Машки одела - Есен 2017

Машки одела - Есен 2017

Машки одела - Есен 2017

Машки одела - Есен 2017

Машки одела - Есен 2017

Машки одела - Есен 2017

Машки одела - Есен 2017

Машки одела - Есен 2017

Машки одела - Есен 2017

Машки одела - Есен 2017

Сподели го ова преку:
  • 13
  •  
  •  
  •  
error: Содржината е заклучена!
Inline
Readme.mk
Inline
Readme.mk