Кристијан Лоубутин направи нова колекција за Војна на ѕвездите

Неочекувана соработка, Кристијан Лоубутин направи колекција за сите фанови на Војна на Ѕвездите.

штикли

Фановите на “Војна на ѕвездите” и “Високата мода” ќе бидат воодушевени од тоа како Лоубутин ја направи новата колекција Star Wars.

Култниот филм , доби и сопствена колекција на штикли, кои се инспирирани од девојките од последнито дел на филмот : Реј, Холдо, Капетанката Фасмоум и Роуз Тико.

штикли

Колекцијата е ограничена, а со купување на штиклите имате можност да отиде во Lucasfilm и да го погледенете новото издание на филмот, на 16 јануари.

Сите модели на чевли се на аукција, а сегашната цена се движи од 2.000 до 3.250 американски долари по пар, но веројатно ќе достигне 10.000 долари.

штикли

Колекцијата ќе биде на аукција до 20 декември, а дел од собраните пари ќе бидат донирани во хуманитарната фондација Starlight Children’s Foundation за тешко болните деца во болниците, а целата акција е именувана Star Wars: Force for Change.

штикли

штикли

Сподели го ова преку:
  • 7
  •  
  •  
error: Содржината е заклучена!