Ели Сааб со венчаници од кои застанува здивот

Ели Сааб е еден од оние дизајнери кои ќе ви дизајнираат фустан, од бајките и ќе уживате во моментот.

сааб

Не е ни чудо што оваа колекција е една од оние кои ќе се вљубите на прв поглед. Новата колекција е презентирана во Париз, град кој станува совршена сцена за дизајнерските идеи.

сааб

Познатиот Либанец не е само популарен по своите вечерни фустани, туку и по неговите венчаници. „Theatre Of Light“ е името на колекцијата, а во преден план доаѓаат девет силути кој ги носат овие венчаници. Сааб замислувал модерна невеста ,но во исто време и дама која не се плаши од силни детали.

сааб

сааб

сааб

Ели Сааб

сааб

сааб

Сподели го ова преку:
  •  
  •  
  •  
  •  
error: Содржината е заклучена!
Inline
Readme.mk
Inline
Readme.mk