Зошто жените прекинуваат една љубовна врска, а зошто мажите?

Направена е интересна интернет статистика, во која испитаниците по раскинувањето на една љубовна врска одговориле на прашањето, што ве натера на тој чекор?

Интересен е фактот што причините на мажите и на жените се слични. Понекогаш е добро да знаеме каде грешиме, за да бидеме подобри личности. Еве ги интересните резултати :

Мажите најчесто ја прекинуваат врската поради овие причини:

 • Не сум спремен за обврски 15%
 • Лоша хигиена 10%
 • Не чувствувам дека сум и приоритет 10%
 • Премногу се караме 10%
 • Не покажува доволно интерес за секс 10%
 • Постојано касни 9%
 • Постои некој друг 8%
 • Лошо се бакнува 8%
 • Не гледам иднина со неа 8%
 • Премногу е влакнеста 8%

Жените најчесто ја прекинуваат врската поради овие причини:

 • Постои некој друг 14%
 • Не сме љубители на иста храна 12%
 • Премногу работи бара од мене 11%
 • Многу е низок 10%
 • Не заработува доволно да ме направи среќна 10%
 • Не се чувствувам привлечно покрај него 9%
 • Постојано касни 9%
 • Не е убав 9%
 • Многу се караме 9%
 • Не чувствувам дека сум му приоритет 9%
Сподели го ова преку:
 • 6
 •  
 •  
 •  

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Содржината е заклучена!
Inline
Readme.mk
Inline
Readme.mk