Зошто младите мажи бараат постари жени

Денес овој тренд е актуелен и мажите имаат добра причина за тоа.

помлади мажи

Многу често можеме да видиме помлади мажи со постари жени, но мажите имаат добра причина за тоа. Една од главните причини е тоа што овие врски, подолго траат и мажите се чувствуваат поубаво. Обратно мажите кои се во врска со помлади девојки, подоцна се разочарани од врската, бидејќи помладите девојки имаат други приоритети во животот. Тие се уште сакаат забава не се спремни за ништо „озбилно“

помлади мажи

На младите девојки најважен им е изгледот и статусот на мажот, за разлика од нив постарите жени веќе имаат стекнато самодоверба и овие карактеристики не им се важни во една врска. Со постарите жени имаат посериозни разговори, осмислени и врската им е многу постабилна, отколку со младите девојки.

Постарите жени се по смирени и затоа овие парови помалку и се караат. Овие жени се искусни, биле во предходни врски и со тоа му помагаат на партнерот да се спознае себеси и да се чувствува повеќе исполнет.

Сподели го ова преку:
  • 12
  •  
  •  
  •  
грешка: Содржината е заклучена!