Љубовта прикажана низ илустрациии

Љубовта прикажана низ илустрациии од познатиот артист Јехуда Девир.

Љубовта е нешто што човекот секојдневно го прави среќен. Понекогаш има тешки, понекогаш забавни и смешни моменти. Познатиот уметник Јехуда Девир го илустрира секојдневниот живот со својата жена во Стрип. Секојдневно објавува илустрации во кои луѓето се пронаоѓаат. Вие што живеете во ваква заедница ќе ги обожавате неговите најнови илустрации… Уживајте:

пронаоѓаат

стрип

стрип

стрип

стрип

стрип

стрип

стрип

стрип

стрип

стрип

стрип

стрип

 

Сподели го ова преку:
  • 17
  •  
  •  
  •  
error: Содржината е заклучена!
Inline
Readme.mk
Inline
Readme.mk