Жените со овие работни места најмногу изневеруваат

Нови истражувања, жените со овие работни места најмногу изневеруваат.

Аналитичарите секојдневно, се занимаваат со некои истражувања. Овој пат биле на истражување жените кои ги изневеруваат своите сопрузи, кои професии ги имаат.

сопрузи

Ако мислите дека вашата сопруга, ве изневерува и подолго се задржува на работното место од што треба, можеби овие податоци ќе ви помогнат. Во истражувањето учествувале 50000 жени кои моментално ги изневеруваат своите партнери или веќе ги изневериле, биле запрашани која е нивната професија. Врз основа на ова се направило листа на податоци. Од нив 65% исто така одговориле дека ги изневеруваат своите партнери на работа, а 85% па одговориле дека тоа воопшто не го прават тоа на работното место. Ако мислите дека тие што ги изневеруваат партнерите на работа е да добијат подобра работна позиција, се лажете повеќето одговориле дека тоа го прават од задоволство, само 10% одговориле дека им е за подобра работна позиција.

сопрузи

Еве и ја топ листата:

  1. Финасии (банкарки, аналитичарки)
  2. Стујардеси
  3. Здраство (докторки, медицински сестри)
  4. Бизнис  (менаџерки)
  5. Спорт
  6. Уметност (пејачки, модели и глумици)
  7. Тие што работат ноќна смена (како келнерки, танчерки)
  8. Комуникација (односи со јавност, новинарки)
  9. Право (адвокатки, судијки , секретарки)
  10.  Се останато

Се нaдеваме дека ви помогнавме!

Сподели го ова преку:
 • 40
 •  
 •  
 •  
error: Содржината е заклучена!
Inline
Readme.mk
Inline
Readme.mk