Жените со оваа боја на коса имаат најмногу сексуални односи

Според бојата на косата, психолозите откриле кои жени имаат најмногу сексуални односи.

Универзитетот во Хамбург темелно ги испита жените и нивниот сексуален живот, а потоа врз основа на ова ги дадоа следниве резултати:

црвена коса

Студијата на професор д-р Вернер Хабермел, покажа дека црвенокосите жени имаат почесто сексуални односи, отколку бринети, русокоси или црнокоси. И не само тоа…

“Сексуалниот живот на жените со црвена коса е многу поактивен од оние со друга боја на коса. Тие имаат повеќе партнери, откоку другите жени во просек. “, вели д-р Хабермел. Тој нагласува дека не е важно дали косата е црвено природна или фарбана.

црвена коса
“Дури и жените кои се во сериозни врски или брак, ако се офарбат црвено, им даваат до знаење на своите партнери дека бараат нешто повеќе. Тие не се задоволни и можеби сакаат нов партнер “, вели психологот.

Но, тоа не е се и мажите повеќе ги сакаат црвенокосите.

„Црвената боја буди страст, па така мажите многу лесно се возбудуваат на жени со црвени коси“

„Црвенокосите повеќе привлекуваат внимание од другите девојки, а црвената боја е индикатор на младоста и плодноста“ објаснува психологот.

црвена коса

Сподели го ова преку:
  • 54
  •  
  •  
error: Содржината е заклучена!