Загатка за почетокот на неделата

Загатка за почетокот на неделата, пронајдете го срцето.

Талентираниот уметник повторно ни нуди една многу интересна загата, со која треба малку да го вежбате вашиот мозок. Овој пат, задачата е да се најде розова срце , помеѓу голем број на шареници слончиња.
Шарена илустрација е дело на познатиот унгарски карикатурист Џерли Дудас, попознат како Дудолф, кој е одговорен за низа визуелни загатки кои секојдневно не тераат да го вклучиме мозокот.
загатка
Дали го пронајдовте срцето?

Ако не сте го пронашле, ние сме тука да ви помогнеме подоле ќе можете да го видите, но се разбира прво пробајте сами.

 

 

 

 

 

 

Тука се крие срцето:

 

 

 

 

Загатка за почетокот на неделата, пронајдете го срцето.

Сподели го ова преку:
  • 8
  •  
  •  
  •  
error: Содржината е заклучена!
Inline
Readme.mk
Inline
Readme.mk