Whiskey Wedge идеална чаша за виски

Whiskey Wedge идеална чаша, не само за виски туку за сите жестоки пијалоци.

Виски со лед, одлична комбинација, која многумина од вас ја обожаваат. Но, има и многу луѓе кој не ја сакаат оваа комбинација, поради тоа што кога ќе се стопи мразот се губи убавиот вкус на вискито. За среќа, постојат иновативни луѓе кои ја земаа, работата во свои раце и направија чаша Whiskey Wedge, мраз кој нема да ве разочара.

виски

Овие чаши за виски се направени, со оргинална чаша за виски од стакло и силиконски додаток. Додатокот се полни со вода, се става во замрзнувач и станува лед.

Откако водата ќе се замрзне и стане лед, тоа ќе го држи вискито ладно, а притоа многу поспоро ќе се стопи, а најважно од се вкусот на вашиот пијалок е ист.

виски

Цената на еден ваков сет и навистина e не многу скап, продажбата започнува од 27 октомври и ќе чини 15 долари или околу 900 денари.

Сподели го ова преку:
  • 12
  •  
  •  
  •  
грешка: Содржината е заклучена!