Walter Wallet евтин и модерен паричник

Walter Wallet евтин и модерен паричник, кој секој модерен маж треба да го има.

Имате премногу картички и барате, модерен и практичен паричник?

паричник

Тогаш паричникот на Walter Wallet е идеален за вас. Не е воопшто скап, модерен и има се што ви треба.  Она што е најважно изработен е од цврст материјал, а има и клизачки механизам за вашите картички. Цената на овој паричник е 15 евра или 900 денари и го има во шест различни бои. Но ако сакате да ја имате алуминиумската верзија треба да платите 39 ева или 2400 денари.

Овој паричник, е исто така идеален подарок за секој маж.

Сподели го ова преку:
  • 14
  •  
  •  
error: Содржината е заклучена!