Видео: „FAIL“ компилација #3 – Девојки

Овој видео прилог содржи компилација од неуспешни видео клипови на девојки кои најверојатно сакале да изведат нешто по кое ќе бидат познати, а нивното видео ќе стане хит на интернет. Уживајте!

Сподели го ова преку:
  • 2
  •  
  •  
error: Содржината е заклучена!