Тверкање и коктели (18+)

Коктелите како што знаете ги потготвуваат коктел мајстори, но денес ќе ви прикажеме еден необичен начин на подготовка.

Овие денови, енергетскиот пијалок Samtex , прикажа нов начин на спремање коктели, заедно со коктел мајсторот имате и девојка која тверка. Сигурни сме дека ќе ви се допадне овој начин на спремање и ќе уживате во видеото.

Сподели го ова преку:
  • 27
  •  
  •  
  •  
error: Содржината е заклучена!
Inline
Readme.mk
Inline
Readme.mk