Стави рак на задникот на девојка му

Еден дечко стави рак на задникот на девојка му.

Еден дечко сакал да се пошегува со својата девојка, па дошол на идеја да ја исплаши. Додека девојка му се сончала, тој врз нејзиниот задник стави рак. Но, оваа игра воопшто не беше смешна за неговата девојка, што за малку и ќе останше сам. За среќа, не раскинаа.

 

Сподели го ова преку:
  • 16
  •  
  •  
  •  
error: Содржината е заклучена!
Inline
Readme.mk
Inline
Readme.mk