Секси девојки кои сакаат оружје

Секоја година се подготвува календарот на Hot Shots Calendar, со секси девојки и оружје.

календар

Помалку чуда комбинација, но веќе десет години успешна кампања.  Hot Shots Calendar ги собира на едно место најзгодните девојки и најмодерните оружја. Ако некогаш сте посакале да видите како изгледа секси девојка да пука со пушка, тогаш мора да го погледнете ова видео. Само за вас, како изгледало целото снимање за календарот за 2018 година. Уживајте!

Сподели го ова преку:
  • 32
  •  
  •  
  •  
грешка: Содржината е заклучена!