Оваа девојка бара дечко

Оваа девојка на својот Instagram профил бара дечко, па проверете кои се критериумите и пријавете се.

Емира, блогерка на Instagram, бара дечко. Она, за себе вели дека го сака мирисот на гас и не сака мажи со убави лица. Таа вели дека сака типични мажи, кои се влакнести на градите. За себе кажува дека сака, многу да јаде, патува и танцува. Најважно е да знаете да ја насмеете. Не важно дали сте, дебели, слаби, високи, ниски важно е да сте мажи, да имате голем нос и сака постари мажи. Кажува дека е многу осамена, така да ако ги исполнувате нејзините критериуми и ви се допаѓа пишете и на Instagram.

If you think you have what it takes to be my boyfriend, comment 🍆 and I’ll send you a juicy DM.

A post shared by EmiraFoods (@emirafoods) on

🌝

A post shared by EmiraFoods (@emirafoods) on

Every vogue Interview

A post shared by EmiraFoods (@emirafoods) on

What are you going to be for Halloween? #spicybabe @spicylingerie #2017 🎃

A post shared by EmiraFoods (@emirafoods) on

I know what you’re thinking and yes, that’s tahini right there.

A post shared by EmiraFoods (@emirafoods) on

Сподели го ова преку:
  • 51
  •  
  •  
  •  
error: Содржината е заклучена!
Inline
Readme.mk
Inline
Readme.mk