Она кога си силен, ама кармата е посилна

Овој дечко е доказ за тоа кога си силен, ама кармата е посилна.

Алкохолот едноставно не е за секого, жив доказ е дечково во метро. Испил некоја чашка повеќе се качил во метро, ја соблекува својата блуза и почнува да се заканува на патниците. Дечкото е многу самоуверен, дури ги заплашува и луѓето во метрото. Но, не знаеше дека во подземната железничка има некој што е уште посилен од него и го бутна на земја за неколку секунди. Го држеше така онеспособен неколку минути, се разбира до следната станица каде што го чекаше полицијата. Дечково, после ова сигурно ќе размисли дали ќе пие повторно и се увери во зборот Карма! Погледнето го видеото:

 

Сподели го ова преку:
  • 12
  •  
  •  
  •  
error: Содржината е заклучена!
Inline
Readme.mk
Inline
Readme.mk