Мислел дека неговата куќна помошничка краде

Тој помислил дека неговата куќна помошничка краде, но…

Овој дечко премногу патува, па решил да изнајми девојка која ќе се грижи за неговиот дом, кога нема да биде дома. Земал куќна помошничка преку агенција, но по извесен период помислил дека девојката што работи за него го краде. Па решил да постави камери и да ја снима, но кога ги видел снимките сфатил дека многу греши…

Наместо да биде лут, тој уживаше во овие видео снимки, што мислите вие за вакви куќни помошнички?

Сподели го ова преку:
  • 17
  •  
  •  
  •  
error: Содржината е заклучена!
Inline
Readme.mk
Inline
Readme.mk