Кретен малтретирал луѓе во бокс клуб, а потоа му пресидило дете

Кретенот кој очигледно бил дојден да се изживува на тренинг со останатите членови (аматери) во клубот, го доби она што го заслужи.

Откако малтретираше луѓе во салата за вежбање и скоро онесвести неколкумина, налета на еден млад боксер од само 16 години. А тој му пресуди!

Сподели го ова преку:
  •  
  •  
  •  
  •  

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Содржината е заклучена!
Inline
Readme.mk
Inline
Readme.mk