Ја замотаа својата другарка во кревет

Несолена шега на другарки, кои ја замотаа својата другарка во кревет.

Понекогаш, другарите знаат да направат интересни шеги кои се смешни. Но, можеме од видеово да заклучиме дека овие другарки, се многу злобни и девојчето под хитно треба да си бара нови другарки. На, овие две девојки им се виде смешно, да си ја замотат, својата најдобра другарка во кревет, без да размислат за последиците. Нас, ова ни изгледа многу опасна шега, незнаеме за вас, погледнете го видеото и заклучете сами:

Сподели го ова преку:
  • 3
  •  
  •  
  •  
error: Содржината е заклучена!
Inline
Readme.mk
Inline
Readme.mk