Го излажала својот партнер дека е повредена

Интересно видео, каде девојката го лаже својот партнер дека се исекла со нож.

Една девојка решила да го исплаши малку својот партнер. Му се јавила да му каже дека, работејќи во кујната се исекла со нож и не престанува да крвари. Нејзиниот партнер, веднаш ја известува дека ќе дојде да и помогне. Девојката за да биде се реално, има вештачки нож, крв и го чека својот партнер. Тој доаѓа, а неговата реакција ќе ве изненади за што станува збор погледнете:

 

Сподели го ова преку:
  • 10
  •  
  •  
  •  
error: Содржината е заклучена!
Inline
Readme.mk
Inline
Readme.mk