Дали да вежбате со градник или без?

Дали да вежбате со градник или без е тест кој го направи една девојка.

Пајпер Блаш, е девојка која решила да направи еден интересен тест. Таа решила да тестира дали е подобро да вежба со градник или без него. Се разбира, одлуката е тешка особено за девојки со поголеми гради. Таа скока на јаже, со спортски градник, со градник и без градник, па одлучете вие што е подобро?

Сподели го ова преку:
  • 9
  •  
  •  
  •  
error: Содржината е заклучена!
Inline
Readme.mk
Inline
Readme.mk