Странец се обидува да киднапира дете на улица

Странец се обидува да киднапира дете на улица, додека си игра со него.

Еден минувач беше фатен на сигурносна камера, како со влечење се обидува да киднапира дете, пред неговиот постар брат, во југоисточна Кина.
Погледнете го видеото:

За среќа, малото момче беше спасено од својот брат. Полицијата многу бргу го пронашла човекот, кој тврдел дека немал намера да го киднапира детето, туку дека сакал само „да си поигра со него“

Човекот, познат по неговото презиме Жу, оди најнормално по улица, почнува да го задева малото детенце, а потоа го влече за рака. Постариот брат, веднаш ја забележува ситуацијата и почнува да го влече својот брат, од рацете на Жу.

киднапирање

Жу, веднаш се откажува од својата намера и си заминува.

Родителите на детето, веднаш пријавиле во локалната полиција, па Жу беше притворен истиот ден. Тој се бранел дека само сакал да си игра со децата.

Случајот сеуште е под истрага.

Сподели го ова преку:
  • 16
  •  
  •  
  •  
error: Содржината е заклучена!
Inline
Readme.mk
Inline
Readme.mk