Статистика на ФБИ: овие хороскопски знаци извршиле најмногу убиства

Секој хороскопски знак си има по некоја особина, но ФБИ ги истражувал до сега најстрашните убиства и дошол до следниве податоци.

хороскоп убиец

Некои луѓе веруваат во хороскоп, а некои не, но како и да е останува на тоа сами да одлучите. Но често пати луѓето што се родени во ист хороскопски знак имаат заеднички карактеристики, што е потполно неспорно.

Месецот во кој сме родени влијае на нашиот животен пат

Неколку студии веќе го потврдиле ова, дека месецот во кој сме родени, влијае на нашиот карактер или на нашиот живот. Пример луѓето кои се родени во лето повеќе страдаат во животот, тие што се родени во есен живеат подолго, но постои и статистика кои хороскопски знаци извршуваат убиства.

хороскоп убиец

Статистичките податоци на ФБИ

Интернет-страницата dailyoccupation.com неодамна ја испитуваше листата на убијци објавени од страна на ФБИ и дојде до интересни податоци. Најмногу убијци се родени во знакот на Рак, Шкорпија и Стрелец (баш по овој редослед).

хороскоп убиец

Значи ракот е најчест хороскопски знак кај убијците. Дали го очекувавте ова?

Сепак убиствата најмногу се извршени од љубомора, а Ракот е наљубоморен хороскопски знак. Па има логика!

Сподели го ова преку:
  • 34
  •  
  •  
  •  
error: Содржината е заклучена!