Spin Chill изум на љубителите на пиво

Spin Chill изум на љубителите на ладно пиво.

Со топливе денови кои се пред нас, топло пиво не сака никој,  затоа целокупната моќ на оваа генерација се фокусира на пронајдокот, кој барем малку ќе го забрза процесот на ладење на нашиот омилен пијалок. Па, токму од оваа причина, е измислен Spin Chill, кој веќе ги решава нашите проблеми. Но, исто така сфаќаме дека оваа генијална идеја, ќе усреќи сигурно половина население во светот.

пиво

“Спин Chill” е водоотпорена направа кој нежно се прицврстува на било кое шише или лименка и лебди во ладна вода или мраз. Со брзото вртење, се губи топлината 20 пати побрзо од било кој друг начин на светот. Што е навјважно, не создава воопшто пена.

Цената во моментов е околу 30 долари, но се надеваме дека ако пристигне на нашиот пазар цената ќе биде пониска, за да можеме да уживаме во ладно пиво за само неколку секунди.

Сподели го ова преку:
  • 7
  •  
  •  
  •  
error: Содржината е заклучена!
Inline
Readme.mk
Inline
Readme.mk