Совршена чаша за љубителите на виски и пура

Совршена чаша за љубителите на виски и пура од познатата компанија Whiskey Wedge.

чаша

Идеална чаша за фановите на пура и виски, седнувате пиете виски а немате пепеларник. Од сега нема да го имате овој проблем со овие чаши. Овој модел на чаши е од компанијата, Whiskey Wedge се вика Double Old Fashioned and Cigar Holder Glass. Самата чаша, има вграден отвор за пури така што нема потреба да ја држите пурата цело време. Исто така двојното стакло, е направено за сите величини на пури, па не мора да се секирате.

чаша

Оваа чаша е идеален подарок за љубителите на овие две нешта, се ближат празници. Цената на оваа чаша е само 20 долари или 1040 денари.

Сподели го ова преку:
  • 7
  •  
  •  
  •  
error: Содржината е заклучена!
Inline
Readme.mk
Inline
Readme.mk