Што значи да се биде мајка

Што се значи да се биде мајка.

Една корисничка на Инстаграм, решила преку слики да ја опише улогата на мајка. Цртежите ги отсликуваат, радостите и падовите на една мајка. Некои цртежи се навистина интересни, па ќе ве натерат и да се насмеете. Убаво погледнете ја секоја слика, бидејќи во деталите е хуморот и убавината.

Кога ќе ги гледате цртежите ќе си кажувате и мене ова ми се случува исто, и ова и ова…  Вие кои во моментов поминувате низ ова, ќе помине брзо. А вие кои веќе ова го поминавте ви честитаме!

🙀🙀💦 #ab_bel #mammaliv #toddlertrouble #averageparentproblems

A post shared by ✨Ab & Bel✨ (@ab.bel) on

#wokeuplikethis 😷😷😷 #ab_bel

A post shared by ✨Ab & Bel✨ (@ab.bel) on

Me-time 🌴 #zen #egentid #mammalivet #ab_bel

A post shared by ✨Ab & Bel✨ (@ab.bel) on

Сподели го ова преку:
  • 19
  •  
  •  
error: Содржината е заклучена!