Што се можете да направите со микробранова печка

Најчесто, микрото го користиме за затоплување храна, а што се можете да направите, не сте ни свесни…

Денес скоро секое домаќинство има микробранова  печка. Во неа, најчесто луѓето ги топлат своите сендвичи или ручекот од вчера. Но, дали знаете какви чуда можете да направите со микрото?

микро

Не знаевме и ние, но затоа страната Bright Side, направи едно преинтересно видео, со генијални идеи, за јадења и пијалоци од микро. Верувале или не луѓето, во неа сушат зеленчук и прват зачини. После ова видео, овој куќен апарат нема повеќе да го гледате со исти очи…

Сподели го ова преку:
  • 14
  •  
  •  
  •  
грешка: Содржината е заклучена!