Само 5% од луѓето можат да ги решат сите пет загатки

За сите што сакаат загатки, ние ви нудиме пет интересни загатки.

Ги одбравме петте најдобри загатки. Ако ги решите за 5 минути тогаш сте меѓу 5 % луѓе во светот кои успеале. На крајот на статијата ќе ви кажеме и одговорите, но прво пробајте сами!

1. Господинот Зоран има четири ќерки. Секоја од неговите ќерки има брат. Колку деца има господин Зоран?

2. Пронајдете ја буквата F

ЗАГАТКИ

3.Што гледате на сликата?

ЗАГАТКИ

4.Пронајдете ги 10 разлики на сликата

загатка

5.Весела математика

загатка

.

.

.

.

.

.

Одговори:

1. Зоран има 5 деца, четири ќерки и еден син, (тој е брат на сите)

2.

загатка

3.

загатка

4.

загатка

5.

загатка

За да ви е појасно како е дојдено до 30 погледнето го видеото

 

Сподели го ова преку:
  • 17
  •  
  •  
  •  
error: Содржината е заклучена!
Inline
Readme.mk
Inline
Readme.mk