Руски водоводџија лажел дека е гинеколог

Руски водоводџија лажел дека е гинеколог и прегледал повеќе од 100 жени.

Да убаво прочитавте, руски водоводџија лажел дека е гинеколог. Овој човек без диплома и знаење, решил да стане доктор и да спасува животи. Имено, Антон Јарин, 31-годишник аплицирал во болницата да биде водоводџија и ја добил работата, но по се изгледа оваа работа не му била забавна. Тој облекол бел мантил, ставил стетоскоп околу вратот и почнал да работи како гинеколог. Тој понекогаш се преставувал и како хирург или медицински техничар, во зависност од потребата.

gynecologist

Тој едноставно шеташе по болницата и „лечеше жени“. Тој и пред да се вработи во боницата, ги знаел сите доктори по име бидејќи таму и се лечел таа му била матична болница. Да го откријат од болницата им требало неколку дена, а тој за тоа време прегледал над 100 жени, како гинеколог.

Се разбира, тој е уапсен и чека да добие соодветна казна. Болницата, се разбира не дала никаква изјава…

Сподели го ова преку:
  • 47
  •  
  •  
  •  
error: Содржината е заклучена!
Inline
Readme.mk
Inline
Readme.mk