Ресторан само за слаби

Во Кина е отворен ресторан само за слаби лица, а има и причина за тоа…

Постојано се прашуваме дали сме дебели или слаби. Еден сопственик на ресторан, реши да направи промоција, каде што сами можете да проверите дали сте дебели или не. Тој нуди, промоции и бесплатна храна само за слаби лица. Причината за ова е дека, дебелината не е добра за вашето здравје и треба да внимавате на исхраната.

restoran

Тој на влезната врата има поставено решетки, ако се протнете низ најмалите од 15 и 18 сантиметри добивате многу попусти.

„Многу луѓе, секојдневно среќавам кои се жалат, дека неможат да ослабат, само затоа што пијат пиво. “вели сопственикот на ресторанот.

restoran

Најслабите добиваат, бесплатен оброк и пијалок за сите што се со нив на маса. Тие што ќе поминат низ решетките кои се 18 сантиметри добиваат гратис пет пива, а тие што ке поминат низ 20  сантиметри добиваат гратис само едно пиво. Следните решетки се со 25 сантиметри и не нудат никакви попусти, само порака дека вашата фигура е просечна не ви треба храна. А, последната од 30 сантиметри има порака која гласи „Сигурен си дека сакаш да пиеш пиво?“

Сопственикот кажува, дека секој ден сигурно по еден човек успева, да се протне низ најмалата решетка, а нејчесто тоа се жените.

Сподели го ова преку:
  • 10
  •  
  •  
  •  
грешка: Содржината е заклучена!