Преслатко дуо на куче и маче

Ова прекрасно дуо, заедно патуваат низ целиот свет.

куче и маче

Кучето се вика Henry и во 2014 година е спасен од азиланти, а неговиот најдобар пријател е Сијамски мачор, со име Baloo.

Ова симпатично дуо, патува низ цел свет, заедно јадат, спијат, сето тоа благодарение на нивната сопственичка, Cynthia Bennett овие влакнести другарчиња се хит на социјалните мрежи.

куче и маче

Cynthia Bennett е девојка која сака природа и е планинарка, таа заедно со својот партнер, шетаат секаде низ светот, а со себе ги носат и своите миленици.

Малиот мачор било бебе кога ја започнал оваа авантура но не му требало многу за да се снајде.

„Он не е тип на мачор кој би можел да издржи сам да го оставите преку викенд“ изјавила Cynthia.

„Јас ги викам браќа, но се чини дека малиот мачор, кучето го гледа како своја мајка, му треба нега, љубов и утеха. тие спијат заедно гушнати.“

куче и маче

куче и маче

куче и маче

куче и маче

Сподели го ова преку:
  • 30
  •  
  •  
  •  
грешка: Содржината е заклучена!