Погледнете го ова кратко видео кое го слави животот

Погледнете го ова кратко видео кое го слави животот, после ова повеќе ќе ги сакате вашите домашни миленици.

-Ја земав Пегаз, од одгледувачот, дури кога беше мало кутре. Повеќето нејзини браќа и сестри починале при раѓање или биле деформирани … Родена е со тежок недостаток на пигмент, а повеќето од овие животни се глуви и слепи. Ми рекоа дека ова ќе се случи со неа … “- ја започна приказната  Дејв Мејнт, кој ја спаси Пегаз и кој ќе ви даде моќна порака на упорност и несебична љубов.

куче

-Наместо да се фокусирам на лошите работи, сакав да ја сликам кога се чувствуваше добро и се радуваше на животот. Ја сликав секој ден, без да знаам колку ќе трае сево ова.

-Ја фотографирав, од кога ја земав имаше четири недели до сега кога веќе има шест месеци. Знаете таа, секогаш ќе има здраствени проблеми но сепак, секој ден ќе ја полнам со огромна количина на љубов”, напиша Дејв, кој е режисер, кој благодарение на својата професија направи прекрасно видео на кое ќе плачете, но овој пат од среќа.

куче

Секој кадар од ова видео, го слави животот на ова кученце, за оние кои не веруваа и го фрлија на улица.

Сподели го ова преку:
  • 18
  •  
  •  
  •  
грешка: Содржината е заклучена!