Паника во Аргентинската репрезентација, сите ја сакаат оваа девојка

Паника во Аргентинската репрезентација, сите ја сакаат оваа девојка, која тврди дека постојано и ѕвонат.

Аргентинката Росио Роблес е голема главоболка на аргентинскиот фудбалски тим. Имено, убавата Росио направи вистинско нарушување меѓу играчите пред почетокот на Светското првенство во Русија. Таа постојано објавува провокативни фотографии, а медимите тврдат дека фудбалерите неможат да и одолеат, 23 фудбалери кои моментално се во Русија, осум фудбалери постојано ја бараат на мобилен.

„Ми се јавија осум фудбалери, но јас не им кревам на мобилен“ признава Росио и предизвика тензија кај фудбалерите, кои денес во Русија го играат и првиот меч. Росио рече дека неа ја интересира само Меси, дека сите други можат да заборават на неа. Како реагира Меси на ова ние не знаеме, дали можеби и тој ќе почне да ја бара на мобилен.

💣 #jueves TBT #2013

A post shared by R O C I O R O B L E S (@rocioroblesok) on

🌈🖤 #body By @nannoge 📸🏝👏🏻

A post shared by R O C I O R O B L E S (@rocioroblesok) on

💛

A post shared by R O C I O R O B L E S (@rocioroblesok) on

✨ Lo mejor siempre espera adelante 🌈💛💪🏻

A post shared by R O C I O R O B L E S (@rocioroblesok) on

Сподели го ова преку:
  • 14
  •  
  •  
  •  
грешка: Содржината е заклучена!