Ова ќе ви го направи поубав овој дождлив ден

Три годишно детенце, е толку добар пријател со неговото куче што е најслатко нешто што сте го виделе, нивниот Instagram профил го следат 300.000 следбеници.

дете и куче

Да кучето му е најдобар пријател на ова три годишно детенце. Двајцата се прават заедно. Buddy е толку поврзан со својот пријател кучето Reagan, што заедно јадат, спијат гледаат телевзија и си играат. Ова прекрасно дуо е од Портланд. 

дете и куче

Семејството на Buddy е толку импресионирано од ова нивно другарување, што ги сликаат во различни ситуации. Тие своите слики ги споделуваат на нивниот профил на Instagram, лани ги следеле 100.000 следбеници, оваа година имаат над 300.000 следбеници. 

дете и куче

Бабата на малиот Buddy, направи и книга од нивните заеднички фотографии. Парите од продажбата на книгата ги донираат во хуманитарни цели, односно на деца без родители. И малиот Buddy е дете кое е посвоено. Бабата на Buddy, која е медицинска сестра, сакала со книгата цел свет да дознае за ова убаво пријателство. 

дете и куче

Приказната е неверојатна, покажува како кучињата позитивно влијаат на луѓето особено децата. Почетокот на Buddy да се вклопи во семејството не бил лесен, но тука било кучето да му помогне. Сега пристигна уште еден член сестричка.

дете и куче

дете и куче

дете и куче

дете и куче

Сподели го ова преку:
  • 37
  •  
  •  
  •  
error: Содржината е заклучена!
Inline
Readme.mk
Inline
Readme.mk