Најтажната слика на интернет

Најтажната слика на интернет, која расплака милиони луѓе низ светот.

Брејн Паркер е 5 годишно девојче, кое почина од рак на мозокот. Но, на сликата која го расплака светот, е сликана во последните часови од својот живот, заедно со својот дедо кој плаче до нејзиниот кревет, исто така болен од рак. Дедо и има рак на коските. Сликата на интернет ја објави мајката на девојчето и веднаш беше прогласена за најтажната слика на светот.

тага

На сликата, мајката напишала, овие ведри лица мислев ќе не надживеат сите нас, но ете животот е суров.

„Предходната година беше многу тешка за нас, но оваа ќе ми биде најтешка, за ден, месец, најкасно година ќе морам да ги погребам, мојот татко и ќерка. Двајцата се мои херои и заедно ќе ме напуштат оваа година“ низ солзи изјавила мајката на девојчето Али Паркер.

тага

За жал, девојчето почина само неколку часа откако мајката ја објави сликата.

Сподели го ова преку:
  • 27
  •  
  •  
  •  
error: Содржината е заклучена!
Inline
Readme.mk
Inline
Readme.mk