Најсреќниот тренер на светот

Тренерот Ларс Ларсон сигурно е најсреќниот човек на светот. Тој тренира топлес девојки!

Топлес девојки

Иако видеото е направено да упати порака, станува збор за спорт, за кој можеби никогаш не сте слушнале. Но, во случај да се воведе ваков спорт, топлес гимнастика, односно, топлес на трамболина, сигурно многу мажи би се пријавиле на конкурсот да бидат тренери.

Ова одлично видео сака да прати порака дека и мажите може да се разболат од рак на градите, дека не е болест која се појавува само кај жените.

Но додека се воведе овој спорт со кој многу мажи ќе бидат среќни… Уживајте во ова забавно видео.

Сподели го ова преку:
  • 48
  •  
  •  
  •  
error: Содржината е заклучена!
Inline
Readme.mk
Inline
Readme.mk