Најчудните закони за сексот во светот

Во некои држави нема вибратори, нема секс пред брак, може само мисионерска поза и слично, се само дел од најчудните закони во светот.

секс закони

Лондон:

Во Лондон е забрането да имате секс на мотор. Причината е што моторот може да донесе опасност, пример ако падне врз вас.

Алабама:

Во Алабама, играчки за возрасни нема, забранети се со закон.

секс закони

Мериленд:

Во Мериленд, може да бидете казнети со закон ако се бакнувате на јавно место повеќе од една минута.

Грузија:

Сексот пред брак тука се уште е противзаконско.

Минесота:

Во Минесота е забрането да спиете без облека, но не е дефинирано дали е ова само за јавни места?

секс закони

Јута:

Тука е забрането да имате секс во автомобилот за итна помош, но она што е интересно е дека оваа забрана се однесува само за жените.

Вирџинија:

Во Вирџинија се забранети сите секс пози освен мисионерската, а исто така е забрането да имате секс со запалено светло.

секс закони

Невада:

Ако сакате тука да имате секс со проститутка, мора да имате во себе кондом, ако не носите тогаш за вас следи прекршочна постапка. Одлично!

Калифорнија:

Тука е забрането мачките и кучињата да се парат без согласност на нивните сопственици.

 

Сподели го ова преку:
  • 91
  •  
  •  
  •  
error: Содржината е заклучена!
Inline
Readme.mk
Inline
Readme.mk